Medya ve Sinema-TV

Furiosa: Bir Mad Max Destanı, Mad Max: Fury Road'ın öncesini anlatıyor

Beyaz perdenin sevilen anti ütopik aksiyon serisi Mad Max, Furiosa: Bir Mad Max Destanı ile sürüyor.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı, Mad Max: Fury Roadın öncesini anlatıyor

6 Oscar Ödüllü, “Mad Max: Fury Road” un öncesini anlatan “Furiosa: Bir Mad Max Destanı” filminin yeni posteri yayınlandı.

Oscar Ödüllü yönetmen George Millerîn 30 yıldan uzun süre önce bailattığı Mad Maxîn distopik dünyasında olaylar bu kez,  6 Oscar ödüllü "Mad Max: Fury Road"un güçlü karakteri Furiosa’nın önceside geçiyor. 

Furiosa: Bir Mad Max Destanı filminin kadrosu

 Furiosa: Bir Mad Max Destanı filminde Anya Taylor-Joy, Charlize Theron'un "Mad Max: Fury Road" filmindeki Furiosa karakterinin daha genç bir versiyonunu canlandırıyor. Başrolünde Taylor-Joy'un yer aldığı filmde Hemsworth'un yanı sıra Alyla Browne ve Tom Burke de rol alıyor. Filminin yapımcılığını Miller ve Doug Mitchell üstleniyor.

Senaryoyu "Mad Max: Fury Road"un ortak yazarı Nico Lathouris’le birlikte kaleme alan Miller'ın, kamera arkasındaki yaratıcı ekibinde birinci yönetmen yardımcısı PJ Voeten ve ikinci ekip yönetmeni ve dublör koordinatörü Guy Norris, görüntü yönetmeni Simon Duggan, besteci Tom Holkenborg, ses tasarımcısı Robert Mackenzie, kurgucu Eliot Knapman, görsel efektler sorumlusu Andrew Jackson ve renk uzmanı Eric Whipp yer alıyor.

 Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmin konusu

Dünya çökerken genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer.  Çorak Topraklar'da ilerlerken Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak için çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Türkiye dağıtımını TME Films’in üstlendiği Furiosa: Bir Mad Max Destanı, 24 Mayıs’ta vizyonda olacak.

Yorumlar